Zašto nas izabrati

Frizerski studio "Ken's" egzistira od 1995. godine i od tada do danas se kvalitetom usluge nametnuo kao jedan od najboljih hair studija, kako u Sarajevu, tako i šire.

Tokom dugogodišnjeg rada s brojnim brendovima, "Ken's" se odlučio ozbiljnu saradnju uspostaviti sa firmom "Matrix", vodećim američkim brendom profesionalnih proizvoda za kosu, koji od 2000. godine pripada kompaniji L'Oréal, što je samo dodatna potvrda njegovog izuzetnog kvaliteta. Vlasnik Frizerskog studija "Ken's", Kenan Ahmethodžić, je ujedno postao i Ambasador Matrixa.

Osim toga, član je Predsjedništva Kluba frizera Sarajevo. 2004. godine osvojio je prvo mjesto na takmičenju frizera u Osijeku (Republika Hrvatska). Učestvovao je i na Svjetskom takmičenju u Milanu, te na brojnim domaćim, regionalnim i evropskim revijama. Tokom dugogodišnjeg neprekidnog usavršavanja, završio je, a i dalje pohađa brojne edukacije.

Među naše reference svakako spadaju i angažman na filmu, TV seriji, Sarajevo film festivalu, saradnja sa nekoliko TV kuća (komercijalnim i javnim servisima), a radili smo i nekoliko editorijala za printane medije, ponajviše za magazine o modi, stilu i ljepoti.

Posebnu pažnju pridajemo zdravlju i njezi kose, koristeći visokokvalitetnu profesionalnu kozmetiku. Uz frizerske usluge, nudimo vam i profesionalni make-up i druge kozmetičke tretmane.